Musée des Arts Décoratifs’te gerçekleşen Dice Kayek Modaevi’nin hazırlayıp sunduğu İlkbahar Yaz 2016 Couture defilesi izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Koleksiyondaki kıyafetlerin en dikkat çekici özelliği etek boylarının mid eve maksi ağırlıklı olarak hazırlanmış olmasıydı. Siyah ile beyaz ağırlıklı hazırlanan 2016 ilkbahar ve yaz modellerinde Türk Modacı Ece Ege’nin açık ve koyu gri renklerin yanı sıra lacivert renklerden harmanlanan renk seçimi dikkat çekti. Pantolondan vazgeçilmeyeceğini pekiştiren modacı, ceket ve manto pelerine gibi üst giysileri geniş kesim olarak tasarlamış.

Dice Kayek, hazırladığı ilkbahar yaz 2016 kreasyonunda her zaman olduğu gibi bazı kıyafetlerinde ve aksesuar olarak saten kumaş kullanmayı tercih ederken, ekose desenli kumaşa da yer verdiği görüldü. Defile sonrası basının ilgi odağı olan Türk modacı Dice Kayek’in sahibi ve stilisti Ece Ege, ilkbahar yaz için etek boylarının diz altı midi olacağını söyledi.

Defileyi izleyenler arasında; Paris Büyükelçisi Hakkı Akil ve eşi İnci Akil, Türkiye’den Gazeteci Ertugrul Özkök, Güneri Civaoğlu ve bir grup Türk moda sever vardı.