Odunları taşıyan kamyonun önünü kesen sığınmacılar odun alabilmek için birbirleriyle yarıştı. O anlardan geriye insanın içini sızlatan görüntüler kaldı.
Yunanistan'ın, Makedonya sınırında İdomeni  kasabasındaki sığınmacıların bulunduğu kampa, yakıt amaçlı kullanılmak için  getirilen odunları taşıyan kamyonun önünde izdiham oluştu. 
Makedonya'ya girmek için sınırdaki kampta bekleyişleri süren çok  sayıdaki sığınmacı, odunlardan alabilmek için birbiriyle yarıştı.
Odunları taşıyan kamyonun önünü kesen sığınmacılar izdihama sebep  oldu.
Öte yandan, kamptaki sığınmacılar, görevlilerce verilen yemeğe  ulaşabilmek için uzun kuyruklar oluşturuyor. Sığınmacılar, saatlerce bekledikten  sonra kendilerine verilen yemeklerin doyurucu olmadığından şikayetçi.
Ayrıca, sığınmacılar, kamptaki sağlık kuruluşları önünde de uzun  kuyruklar oluşturuyor. Yetkililer, tüm sığınmacıların ihtiyaçlarına yetişme  konusunda zorlandıklarını belirtti.
Bu arada, yüzlerce sığınmacı, ellerindeki kayıt belgeleri ile  Makedonya sınırındaki bekleyişlerini sürdürürken, sınır noktasının iki tarafında  da güvenlik önlemleri artırıldı.