Öne Çıkanlar esed Askeri şehit 15 gen 1 Kasım 2015 İzmir seçim sonuçları hizbullah lideri nasrallah küstah suçlama

Bu haber kez okundu.

Madonna'dan ilginç açıklamalar
 90'lı  yılların  başından beri ABD'de Kabbala Tarikatı'nın bir üyesi olan ve klipleri ile konserlerinde buna sürekli atıfta bulunan Madonna şu sıralar Kur'an-ı Kerim'e merak sardı.

"KUR'AN OKUYORUM"

'Cesur' kararlarından birinin dünyanın dört bir yanından evlat edinmek olduğunu yazan Madonna, çocukları tarafından kutsandığını belirtti. Diva, "Çocuklarıma cesur olmayı öğretiyorum. Film çekmeye başlamak en zorlayıcı ve değerli bir işti. Müslüman ülkelerde kız çocukları için okullar açıyorum ve Kur'an'ı okuyorum. Tüm kutsal kitapları okumak çok önemli' açıklamasında bulundu.

NAZİ ÜYESİ OLSAM DAHA AZ TEPKİ ALIRDIM

55 yaşındaki Madonna, Tanrı-insan ilişkisini açıklamaya çalışan Yahudi öğretilerinden biri olan Kabbala'nın bir üyesi olmuş, ABD ve dünya genelinde ise çeşitli kesimlerden tepki toplamıştı. Madonna bunun üzerine "Herhalde bir Nazi partisi üyesi olsam daha az tepki alırdım" dedi.

TECAVÜZE UĞRADIM

Madonna, Harper’s Bazaar adlı dergi için kaleme aldığı 'The Daring Issue' (Cesaret İsteyen Konu) adlı makelesinde, bıçakla tehdit edilerek bir binanın çatısında tecavüze uğradığını yazdı.

Makale, adından esinlenerek, Madonna’nın yaşadıklarını ve ‘cesur’ kararlarını anlatıyor. Şarkıcı, ünlü olma hayalleriyle Michigan’dan New York’a geldiğini ancak hayallerini süsleyen şehrin beklediği gibi olmadığını belirtti. Büyük şehre cebinde sadece 35 dolarla gelen Madonna, “New York beni hoş karşılamadı".

Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
sultan 3 yıl önce

sectiyiniz resim farkli olsaydi bari.

hahaha 3 yıl önce

artık madonnanın modası geçiyor en iyisimi müslümanların dikkatini çekeyim dedi yemezler cnm. içinden geliyorsaoku mani değildir islam ama prim kazanmak için sahte okuyuşssaallah biliyor

Gönül menemen 3 yıl önce

helal madonna sana zararin neresi̇nden dönse kardirr hayirlisi olsun

Kayserili ünal 3 yıl önce

Ben bir türlü inanimiyorum ispat etsin yoksa inanmam müslümanlari sevmez....

d uz 3 yıl önce

önce boynunda hacı çıkarsın ondansonra üçsefer kelimeye şaadet getirsin abdes alsın islamın beş şartını yerine getirmesilazım

ruya 3 yıl önce

kur an rahmettir dilerim okurken de bu rahmete ereisir bir cok kez dinlemek okumak iyiy geldini okududm insallah rhamet varir ve cevresine yayar madonna

aslı 3 yıl önce

Müslüman oldum demiyo ki.