ABD’de yaşanan tüyler ürpertici olayın ardından bir tecavüz çetesi çıktı. Yaşları oldukça küçük olan çetede kızlar önce kadırarak eve getirdikleri kurbana şiddet uyguluyor. 16 yaşındaki genç kızın dövülmesini izleyen erkeklerse daha sonra kıza tecavüz ediyor.

Genç kıza arkadaşları gibi davranan 16 yaşındaki Erica Avery, ve 15 yaşındaki Patricia Montes kızın cinsel saldırıya uğraması için adeta gerekli ortamı hazırlıyor. 19 yaşındaki Jayvon Woolfork ise uygulanan şiddeti izledikten sonra genç kıza saldırıp tecavüz ediyor. Çetenin başka bir erkek üyesi de tüm bunlar yaşanırken olan biteni cep telefonu kamerasıyla kayda alıyor.


Söz konusu kamera kaydında olay öncesi genç kızın evden çıkmak istediği ama tecavüzü gerçekleştiren saldırganın kızın kaçmasına izin vermediği görülüyor. Ayrıca kızı darp eden iki saldırgana diğer çete üyelerinden biri bu kızı hiç beğenmediğini söylüyor.
Olayın ortaya çıkmasının ardından kurbanı kandırarak eve getiren iki genç kız ve tecavüz olayını gerçekleştirenle birlikte olayı kayda alan çete üyelerinin yargılandığı dava ise sürüyor.