California eyaletinde bir kadın, öldürdüğü üç çocuğunun yanında elinde bir bıçakla yatakta kanlar içinde bulundu
Kadın cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı

ABD'de California eyaletinin Torrance şehrinde  torunlarını görmek için eve uğrayan annesi tarafından, üç çocuğunun kanlar  içindeki cesetlerinin yanında çıplak halde uzanırken bulunan kadın, cinayet  zanlısı olarak gözaltına alındı.

Birisi iki aylık bebeği ve diğer iki çocuğunu öldürmek suçundan  gözaltına alınan 30 yaşındaki Carol Coronado'nun, kısa bir dönem orduda görev  yaptığı ancak sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldığı öğrenildi.

Los Angeles Polis Departmanı'ndan yapılan açıklamada, çocukların  vücudundaki bıçak darbeleri nedeniyle, zanlı  anne Coronado'nun cinayet aleti  olarak elindeki bıçağı kullandığından şüphelenildiği, ancak olay yerinde başka  bıçakların da bulunduğu, bu nedenle cinayet aletinin ve ölüm şeklinin otopsinin  ardından kesinleşeceği belirtildi.

Olayın polise, öldürülen üç küçük çocuğun anneannesi tarafından akşam  haber verildiğini ve polis, olay yerine ulaştığında evde çocukların babası ve  anneannelerinin bulunduğunu belirten yetkililer, yapılan araştırmada zanlı  annenin, herhangi bir suçtan daha önce polis kaydının bulunmadığını bildirdi.

Polisler tarafından olay yerinde elinde bir bıçakla bulunan kadın  gözaltına alınmadan önce, vücudunda bulunan ve kendisine zarar vermeye çalışırken  oluştuğu tahmin edilen yaralar nedeniyle hastaneye götürüldü.

Polisler, zanlı Coronado'nun henüz sebebi bilinmeyen cinayetleri, iki  ay önce dünyaya getirdiği bebeği nedeniyle doğum sonrası girmesi muhtemel  depresyon neticesinde işlemiş olabileceğinden şüpheleniyor.