Tüm insanlar tarafından denenen kapı tokmağı ile diş çekme tekniği yaratıcı ve bir babanın yeni buluşu ile büyük değişime uğradı. 
İnsanların büyük bir bölümünün diş çekmek için kapı kolu tekniğini kullandığı bilinsede ilerleyen zaman ve teknoloji ile bu tür teknikler büyük değişimlere uğruyor. İrlanda'nın Dublin bölgesinde yaşayan Malcolm Swan oğlu Adam'ın diş çekme operasyonunda yeni bir teknik oluşturuyor.

8 yaşındaki oğlu Adam'ın dişini çekmek dökülen süt dişlerinin çekmek için farklı bir tekniğe imza atmak isteyen baba Malcolm Swan oğlu Adam'ın dişine bağladığı ipin diğer ucunu ise uzaktan kumandalı uçan bir helikopterin diğer ucuna bağladı.

Phantom quadcopter adlı uçan helikopterin ucuna bağladığı ip ile 8 yaşındaki oğlunun ağzına bağlayan baba küçük oğluna hazır olduğunda işaret vermesini söyledi. Çekilen videoda 8 yaşındaki Adam'ın el işareti ile Phantom quadcopter helikopteri havaya uçuran baba sadece 2 parmağı ile oğlu Adam'ın dişini çekmiş oldu.

İrlandalı baba ve 8 yaşındaki oğlunun ilginç diş çekme tekniği kameralara kaydedilip sanal alemde paylaşılırken çekilen video kısa süre içerisinde tıklanma rekorları kırdı.