Büyüyen ve gelişen Türkiye'nin en büyük düşmanlarından olan İngilizler, yine rahat durmadı. Türkiye'de meydana gelen kaotik olayları her daim destekleyen ve buna yönelik yayınlar yapan İngiliz haber kaynakları; bir kez daha açıkça PKK propagandası yaptı!

Independent Gazetesi'nin sözde kürt gençle yaptığı röportajdan kurgulanan haberde, kürt gençlerinin PKK saflarına kaydığı, hükümeti bahane ederek PKK saflarına geçtiği savunuldu.

İŞTE BBC VE INDEPENDENT'İN SÖZLERİYLE PKK PROPAGANDASI



HADSİZ İNGİLİZLER TÜRKİYE'Yİ IŞİD İLE BİR TUTTULAR! 

Sözde kürt genci ile yapıldığı iddia edilen röportajı referans göstererek Türkiye'yi karalamaya ve bölücü terör örgütü PKK'nın reklamını yapmaya devam eden İngilizler, kürt gencinin Türkiye ile IŞİD'i bir tuttuğuna dair cümleleri haberlerine taşıdılar. 

İŞTE İNGİLİZ GAZETESİNDEN O KAN DONDURAN CÜMLELER



İNGİLİZLER PKK İLE EL ELE VERİP KÜRT HALKINI ÖLÜME ÇAĞIRIYOR


Bölücü terör örgütü PKK'nın her fırsatta propagandasını yapmayı görev edinen İngiliz haber kaynakları, yaptıkları haberlerle adeta kürt gençlerini PKK'ya katılmaya davet ediyor. Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü bozma hayaliyle yanıp tutuşan İngilizler, kürt gençlerini vatanına ve ordusuna karşı kışkırtarak tam tabiriyle ölüme itiyor.