Hakan KAYA/İstanbul,() BAKIRKÖY Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çıkan yangın paniğe neden oldu. Çocuk ve kadın doğum bölümlerinin bulunduğu binada çıkan yangında bebeklerini alan anneler kendilerini hastane bahçesine attı.



Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi B Blokta üçüncü katta saat 06:30 sıralarında yangın çıktı. Kadın doğum ve çocuk polikliniklerinin bulunduğu binanın üçüncü katındaki bilişim odasında çıkan yangın nedeniyle hastanede panik yaşandı.



ÇOCUKLAR VE BEBEKLER HASTANEDEN TAHLİYE EDİLDİ



Çıkan duman nedeniyle bina görevliler tarafından boşaltıldı. Çocuklarını alarak binadan çıkan anneler korku dolu gözlerle itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesini izledi. Kuvözde bulunan bebekler de doktor ve güvenlik görevlileri tarafından tahliye edilerek hastaneye ait diğer binalara götürüldü. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren müdahalesi sonucunda yangın söndürüldü. Sedyelerle dışarı çıkartılan hastalar ve annelerinin kucaklarındaki bebekler ise itfaiye ekiplerinin yangını söndürmesinin ardından tekrar binaya alındı.



HK(CT) (FOTOĞRAFLI)