Şecaiyye Mahallesi’nde ailesini arayan bir genç İsrail keskin nişancıları tarafından vuruldu. Yerde can çekişen gence askerler ateş etmeye devam etti.

Pazar günü büyük bir katliamın gerçekleştiği Şecaiyye mahallesinde bir gencin ölümü kamera tarafından kaydedildi.

Gazze’de faaliyet gösteren Uluslararası Dayanışma Örgütü çalışanlarına mahallesindeki yıkımı gösteren genç ailesini aradığını söyledi ve örgüt çalışanlarını sokağına götürdü.Pazar günü büyük bir katliamın gerçekleştiği Şecaiyye mahallesinde bir gencin ölümü kamera tarafından kaydedildi.Gazze’de faaliyet gösteren Uluslararası Dayanışma Örgütü çalışanlarına mahallesindeki yıkımı gösteren genç ailesini aradığını söyledi ve örgüt çalışanlarını sokağına götürdü.

Bir enkazın başına geldiklerinde, bir el silah sesi duyuldu. Kamera döndüğünde, gencin vurulduğu ve yaralandığı görüldü. İsrail askerleri tarafından vurulma korkusuyla kimse ona yardım edemedi. Yerde yatan genç bir kez daha vuruldu. Daha ölümcül bir yara alan gence üçüncü defa ateş ettiklerinde yerde can çekişmeye başladı. Uluslararası Dayanışma Örgütü, her anı kaydedilen bu olayın ardından ismini bilmedikleri bu gencin öldüğünü açıkladı. Örgüt üyeleri gencin cesedini oradan almayı başaramadıklarını da açıkladı.