Avustralya'nın Gold Coast otobüsünde kaydediler sözlü ve fiziki ırkçı saldırılar görenleri şaşkınlık içerisinde bırakıyor.

Tüm Avustral'ya bu videoda bulunan ırkçılık görüntüleri ile sallanıyor. Avustralya'nın Gold Coast istikametine giden otobüste engelli koltuğunda oturan kör ve yaşlı Aborjin adama sözlü ve fiziksel bir şekilde saldıran 2 kadın görenleri hayrete düşürüyor.

1.20140228132942.jpg

Avustralya'nın Gold Coast otobüste seyahat eden 13 yaşındaki bir kız tarafından kaydedilen görüntülerde 2 kadının 71 yaşındaki görme engelli adama yaptıkları ırkçılık,tükürme ve tekmele görüntüleri izleyenleri kanını donduruyor. Kadınların sözlü ve fiziksel istismalarına karşı başta tepki göstermeyen yerli adam daha sonra görmediği halde kalkarak kendisini savunmaya çalışıyor.

2.20140228133210.jpg

Düğüne gidermişcesine süslü bir şekilde otobüse binen 2 kadın görme özürlü adamı görerek 'Ahh kardeşim Aborjinlerle aynı otobüste yolculuk ediyoruz! Kalk oradan .... ' diye devam eden sözlü tacizlerinden sonra topuklu ayakkabıları ile yaşlı adamı tekmelemeye başlayarak gözlüğünün camını kırıyorlar.

Otobüstekilerin şaşkın bakışları içerisinde adam saldıran 2 kadına otobüste bulunan genç bir kız 'Zavallı adamı yalnız bırakın' diyerek tepki göstersede otobüs şoförü dahil kimsenin olaya müdahale etmesi tüm Avustralya halkını ayağa kaldırdı. Yaşlı adama 'nereden geldiysen oraya git pis Abo' diyerek taciz eden 2 kadın ülkede aranırken ırkçılıktan ve fiziki tacizden ağır ceza görecekleri belirtildi.