İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre, İngiltere'de meydana gelen olayda bir polismemuruyla eşcinsel birliktelik uygulamasından tanışan Stefano Brizzi kurbanını boğarak öldürdükten sonra vücudunu parçalara ayırdı ve asitle yok etmeye çalıştı.
''CESET KOKUSU GELİYOR''
Semple'ı boğarak öldürmekle suçlanan 50 yaşındaki sanık Stefano Brizzi Semple ile eşcinsellerin tanışma uygulaması Grindr'den tanışarak Semple'nin Güney Londra'daki evine gittiler.
Memur Gorgon en son 1 Nisan günü görevi sırasında görüldü. Parçaları ise sanık Brizzi'nin komşularının polisi arayıp "ceset kokusu geliyor" demesiyle olaydan 1 hafta sonra bulundu.

BREAKING BAD'TEN ETKİLENDİ
Mahkeme, Brizzi'nin dünyanın en tehlikeli uyuşturucusu olan metamfetamin bağımlılığı sonrası işini kaybettiğini ve dünyaca ünlü Breaking Bad dizisindeki baş karakter Walter White'ın öldürdüğü kişiyi asitle eritmesinden etkilendiğini söyledi.
Sanık suçlamaları reddedip Semple'ın yüksek dozda uyuşturucu aldığını ve cinsel ilişki sırasında öldüğünü iddia etti.
Brizzi ayrıca mahkemede "Vücudu eritmeye çalıştım...Bir polis memurunu öldürdüm çünkü şeytan bana öyle söyledi." diyerek satanist ritüellere ilgisinin olduğunu da gösterdi.
Yargılama süreci devam ediyor.