Doğuştan kolları ve bacakları olmayan Nick Vujicic, geçen hafta sonu ailesiyle Havai ’de tatil yaparken görüntülendi. Oldukça mutlu görünen çift ve iki yaşındaki oğulları Kiyoshi, Havai tatilinin tadını çıkarıyorlardı. Yaşadığı sıkıntıları aşmış olmanın huzuru Nick ’in gülümsemesinden okunabiliyor.



Vujicic, çok ender görülen bir bozukluk olan ve en belirgin özelliğinin dört uzvun da bulunmaması olan tetra-amelia sendromuyla dünyaya geldi.Dünya çapında verdiği motivasyon konferansları ve konuşmalarıyla tanınan Vujucic, engelli olarak çocukluk geçirmek ve zorbalarla baş etmek üzerine yaptığı konuşmalarla binlerce insana ilham kaynağı oldu.



Nick hayatı boyunca engelleri yüzünden fiziksel ve duygusal zorluklar yaşadı. On yaşında başarısız bir intihar girişiminden sonra kendine bir daha asla pes etmeyeceğine dağir söz verdi. Onyedi yaşında ‘’Uzuvsuz Bir Hayat’’ (Life Without Limbs) adlı yardım derneğini kurdu.Üniversiteden sonra, gençlik sorunları üzerine konsantrasyon, engelli olmak ve Tanrı ‘ya inanmanın hayat üzerindeki olumlu etkileri üzerine yaptığı motivasyon konuşmaları yapmak için büyük bir tura çıktı. Şu ana kadar beş kıtada 40’tan fazla ülkeyi ziyaret etti.



2008’de Kanae Miyahara ile tanışan Vujicic, o anı ‘’ilk görüşte aşk’’ olarak tanımlıyor. 2012 yılında evlenen çiftin bir sonraki sene de oğulları Kiyoshi dünyaya geldi.Nisan ayının 15’inde ‘’Sağlam Durun: Zorbalığın Üstesinden Gelebilirsiniz’’ adlı kitabı raflarda yerini alacak.