Brezilya'da başına 30 santimetre uzunluğunda bir  bıçak saplanan adam, 2 saat otomobil kullanarak hastaneye gitti ve bir mucizeyi gerçekleştirdi.

Brezilya'da girdiği bir kavgada başına 30 santimetre uzunluğunda bir  bıçak saplanan bir adam, o halde tam iki saat otomobil kullanarak hastaneye gitti.

Bıçak kafasında kaldı


Juacelo Nunes adlı 39 yaşındaki Brezilyalı bir motosiklet taksi sürücüsü, geçen günlerde Agua Branca kasabasında, bir parti sırasında girdiği tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda bıçaklandı. Kavga sırasında göğsünden, boğazından ve omzundan bıçaklanan Nunes, son darbeyi de sol gözüne aldı. Sol gözünü adeta teğet geçen 30 santimetre uzunluğundaki bıçak, Nunes'in göz çukurundan girip, ağzından geçerek, çenesinin sağ tarafına saplanıp kaldı.

Haber ile ilgili metin girin!.

Biincimi kaybetmedim


Taksi sürücüsü Nunes, gözüne  bıçak saplı bir şekildeki yaralı haliyle tam iki saat direksiyon sallayarak kendisini, yaklaşık 100 kilometre uzaklıktaki Teresina'da bulunan hastaneye yetiştirdi. Hastanede tedavi altına alındıktan sonra, "Bıçaklanma anını hatırlamıyorum, ama ne o anda ne de sonrasında, acıdan dolayı bilincimi kaybetmedim" diye konuşan Nunes'in eşi ise, kocasının hayatta kalmış olmasını bir 'mucize' olarak değerlendirdi. Şu an da iyi durumda olduğu belirtilen Nunes'in hastanedeki tedavisi sürüyor.