Fransa'daki terör saldırıları sonrası Avrupa diken üstünde. Terör uzmanlarına göre yeni hedef İngiltere...
İNGİLİZ terör uzmanları IŞİD'in İngiltere’de eylem yapabileceğini bildirirken, Fransa’daki en büyük terör eylemi ile ilgili esrarın çözülmesi için dört saldırgandan tek sağ kalan 26 yaşındaki Cezayir asıllı Fransız kadın terörist Hayat Boumeddiene’nin konuşturulmasına bel bağladı. İngiltere casuslarının terör komplolarını zamanında ortaya çıkarttığı söyleyen İngiliz gizli servisi MI5’ın önde gelen ismi Andrew Parker, Fransa’daki saldırıların kopyası eylemlerin İngiltere’de beklendiğine dikkat çekerken "Şimdi İngiltere hedef" uyarısında bulundu.

Yahudi süpermarketine yapılan operasyonda öldürülen saldırgan 32 yaşındaki Amedy Coulibaly’nin resmi nikahsız eşi Hayat Boumeddiene’nin baskının başında kocasının yanında olduğu, sonradan kargaşadan yararlanarak kaçtığı öğrenildi. Peçesiz hiç görülmeyen aşırı radikal dinci saldırganın, Amedy Coulibaly’nin silahlı soygun suçundan girdiği hapisten çıkması için evlenmeden önce Amedy Coulibally’i dört yıl beklediği bildirildi. Haberi geniş veren Daily Mail gazetesi, Amedy Coulibaly’nin Hayat Boumeddiene’yi radikalleştirdiğini öne sürdü. Fransa’da 48 saat hayatı durduran 4 teröristten biri olan Amedy Coulibaly’nin baskının başında yanında olan sevgilisinin silahlı ve tehlikeli olduğuna dikkat çekildi.

PEÇESİZ FOTOĞRAFLARI YAYINLANDI 
Daily Mail, 27 yaşındayken Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’ı karşılamak için seçildiği sırada Amedy Coulibay’nin çekilen bir fotoğrafı ile Hayat Boumeddiene’ye ait olduğu iddia edilen Amedy Coulibaly’e sarılırken bikinili bir pozunu yayımladı. Tüm pozları peçeli olan Hayat Boumeddine’nin yüzü açık tek fotoğrafını , Fransız polisi Hayat Boumeddiene ve Amedy Coulibaly’nin fotoğraflarını tanık bulmak için dağıttığında basına verdi.