İngiltere'de köpeğini gezdirmeye çıkaran bir adam, atık su kanalının üzerinde yüzen, bir kısmı yanmış ve hasar görmüş, bir kısmı ise sağlam ve kullanılabilir durumda binlerce sterlin buldu. Polis paranın sahibini aramaya başladı.
POLİS ATIK Sudan TOPLADI

İngiltere'nin Lincolnshire kontluğunun Spalding kasabasının South Drove yerleşim yerinde, 25 Ekim günü köpeğini gezdirmeye çıkaran bir adam, bu bölgede bulunan atık su kanalının yüzeyine yayılmış binlerce sterlini fark etti. Polis, ihbar üzerine bir bölümü  yanmış ve hasar görmüş, bir kısmı ise sağlam ve kullanılabilir durumda olan binlerce sterlini atık Sudan topladı.

"60 BİN STERLİN SAĞLAM"

Paranın büyük bir kısmının hasar gördüğünü belirten polis yetkilileri, yaklaşık 60 bin sterlinin sağlam ve kullanılabilir durumda olduğunu belirtti. Mahkeme kararıyla paraya geçici olarak el koyan polis, paranın sahibine ulaşmak için olayla ilgili soruşturma başlattı. Halktan yardım isteyen polis, paranın sahibi olduğunu iddia edecek kişinin, bu sahiplikle ilgili kanıt ışığında parayı tekrar alabileceğini belirtti.

Haber: İngiltere Atık Sudaki 60 Bin Sterlinin Sahibini Arıyor