İngiliz Edward Smith'in ilginç bir hastalığı var.

Smith bugüne kadar 700'den fazla otomobille birlikte olduğunu açıkladı. Uzmanlar Smith'in Mechanophilia yani makinelere karşı cinsel ilgi duyan biri olduğunu belirtiyorlar.

İngiltere ’de yaşayan Edward Smith geçtiğimiz gün katıldığı televizyon programında 700'den fazla araçla seviştiğini açıkladı. Katıldığı televizyon programında anlattıklarıyla herkesi şoke eden 63 yaşındaki İngiliz, ilk kez birlikte olduğu arabanın bir vosvos olduğunu söyledi.

Mechanophilia<a class='labels' style='color:#4d4e53' href='/search_tag.php?tags=Edward Smith' _fcksavedurl='/search_tag.php?tags=Edward Smith'>  Edward Smith </a>700 otomobille sevişmiş.png
VANİLYA'NIN YERİ AYRI

Smith bir gece sokaktayken komşusunun sahip olduğu aracın ilgisini çektiğini fark etmiş. 
‘Çapkınlık’ günlerinin sona erdiğini söyleyen Smith, artık ‘Vanilya’ adını verdiği ikinci el aracıyla uzun süreli bir ilişki içinde olduğunu ifade etti. 

Vanilya’nın dışında Tarçın ve Splash isimli iki aracı daha olduğunu ve onlarla da ilişkiye girdiğini anlatan Smith, “Vanilya’nın yeri benim için ayrı” diyor. 

edward smith 700 otomobille seviştim.png
HELİKOPTER VE UÇAKLA DA İLİŞKİYE GİRMİŞ

Mechanophilia yani makinelere karşı cinsel ilgi duyan biri olduğunu ifade eden Smith otomobillerin dışına helikopter ve uçaklarla da ilişkiye girmiş. Smith’in canlı yayında anlattıkları programın sunucularından Phillip Schofield’ı hayretler içinde bıraktı. Smith, katıldığı televizyon programının yayınlanmasıyla sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu. 

ekran-resmi-2014-10-15-16.23.01.png