ABD'nin Teksas eyaletinde bir çift 5 yaşındaki oğullarını küçücük dolapta tuttukları ve aç bıraktıkları ortaya çıktı. Polislerin, evin içindeki merdivenlerin altında kalan boşluktan oluşturulmuş küçük dolapta, oldukça zayıf ve bitkin halde buldukları çocuk hastanede tedavi altına alındı.
Çocuğun babası Bradley Bleimeyer (24) ve üvey annesi Tammi Bleimeyer (33) tarafından uzun süredir o dolapta tutulduğu, şiddet gördüğü ve aç bırakıldığı belirtildi. Korkunç olay, talihsiz çocuğun babası ve üvey abisinin kavga etmesiyle sonra ortaya çıktı.



İddiaya göre, kardeşinin burada tutulmasına karşı çıkan 16 yaşındaki üvey abi babasıyla bu konu yüzünden kavga etti. Kavgadan sonra eve gelen polis ekipleri abinin yönlendirmesiyle merdiven altı dolapta tutulan çocuğa ulaştı.

Açlıktan ve zayıflıktan kemikleri meydana çıkmış, vücudunun çoğu yerinde çürükler olan talihsiz çocuk polis tarafından kurtarılarak hastanede tedavi altına alındı.

Küçük çocuğun babası ve üvey annesi polis tarafından gözaltına alındı. Cani baba tutuklanarak ceza evine konulurken üvey anne Tammi Bleimeyer 2 bin dolar kefaletle serbest kaldı.