MERKEZİ Almanya'nın Nürnberg kentinde bulunan  dünya çapında faaliyet gösteren çok uluslu mühendislik şirketi Yaver Holding, kuruluşunun 23'üncü yılını verilen resepsiyonla kutladı.
Kutlamada, üç kez dünya şampiyonu olan Red Bull akrobasi pilotu Hannes Arch, Nürnberg Belediyesi Mali Müşaviri Michael Frass, CSU Belediye Adayı Sebastian Brehm, Türk-Alman Tabipler Birliği Başkanı Dr.İsmail Baloğlu, çok sayıda Türk ve Alman özel davetli ile Yaver Holding çalışanları olmak üzere 600 kişi hazır bulundu. Yaver Holding sahibi Yaver Demir, Türkiye pazarına yeni giren, İstanbul ve Ankara'da yönetim ofisleri bulunan, yenilikçi ve geleneksel olmayan çözümlerin partneri olduklarını, hep ileri baktıklarını, yıl bitiminde geriye bakarak çalışmalarını gözden geçirdiklerini belirtti.
Yaver Demir, gittikçe daralan tarım arazileri nedeniyle Bio Tarım ve Enerjiye ihtiyaç duyulacağını söyledi. Yaver Holding, enerji, endüstri, sağlık ve altyapı elektrik, su şebekeleri gibi temel sistemler konusunda dünya çapında hizmet veriyor. Konuşmaların ardından Red Bull Air Race dünya şampiyonasında 3 kez şampiyon olan Pilot Hannes Arch, film eşliğinde kendine şampiyonluk getiren uçuşları gözler önüne serdi. Geceye  Amerikalı Müzik grubu Cotton Clup renk katarken, davetlilere yemek ikram edildi.