ALMANYA'nın Mannheim kentinde müzisyen Şadan Kurşun, 'Karizma' isimli albüm çıkardı. Albümdeki 'Karizma' isimli şarkıya ise, klip çekti.
Klibinde Break dansçılara yer verdi. Ancak, efe kıyafetli dansçıların Break dans yapması Aydın başta olmak üzere efe derneklerini ayağa kaldırdı. Efe dernekleri genç şarkıcı ile ekibine mail yoluyla tepki gösterip tehdit etti. Özellikle Aydın'dan gelen tepkiler genç sanatçı ve ekibini üzdü.
Ege Bölgesi'nden gelen olumsuz tepkiler üzerine bir açıklama yapan Şadan Kurşun kötü bir niyetleri olmadığını söyledi. Kurşun, kendilerinin sadece müzik yaptığını, klibin birçok kişi tarafından beğenildiğini dile getirdi. Şadan Kurşun, efelerin gönlünü almak için Çakırcalı Mehmet Efe'ye söylenen türküye klip çektiklerini anlattı. Çektikleri klipte bu kez efe kıyafeti giymediklerini belirten Kurşun, "Bu klipte sadece siyah elbiseler giydik. Bu klip bize yapılan eleştirilere bir cevap niteliğinde oldu. Bizim kötü bir niyetimiz yoktu. İnşallah efeler yeni klibimizi beğenir" dedi.

MU(AÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)