ALMANYA’nın Hamburg kentindeki 'Öger Türk Tur Şirketi’nin kurucusu Vural Öger şimdi de 'V.Ö. Travel' adını verdiği yeni tur operatörü şirketiyle turizm sektörüne dönüş yaptı.
Vural Öger, Hamburg’da 'Le Canard Noveau' adlı restoranda yaptığı basın toplantısında yeni şirketini tanıttı. Almanya’daki tüm havaalanlarından 10 Nisan’dan itibaren Türkiye’de birçok noktaya uçuşlar gerçekleştireceklerini belirten Vural Öger şunları söyledi:
"Şirketi kurmaya karar verdikten sonra, ortak çalışmalar yaptığımız Alman seyahat şirketlerine mektuplar gönderdim. Mektuplara gelen pozitif cevaplar beni motive etti. 3 binin üzerinde şirket, kataloglarımızı bile görmeden bizimle sözleşme yaptı. Bu güven bizi sevindirdi. Turizm sektöründe 45 yıllık tecrübeye sahibiz. Tecrübelerimizden yola çıkarak koyduğumuz hedeflere en iyi şekilde ulaşacağımıza inanıyorum. Biz, Alman müşterinin ne istediğini biliyor, kaliteyi uygun fiyata sunuyoruz. Türkiye’ye ilgi giderek artıyor. Yılda 100-120 bin yolcu hedefliyoruz."
UCUZ VE KALİTELİ TATİL İMKANI
Vural Öger’in kızı Nina Öger de, babasının öncü olduğu yeni oluşumda yer almaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Nina Öger, şöyle konuştu:
"2013 yılı Türkiye turizmi açısından çok verimli geçti. 2013’de Türkiye’ye gelen 30 milyon turistin 13 milyonu Antalya’da tatil yaptı. Çalışmalarımızda aile ve çocuk konseptleri ön planda. Holiday Plan olarak 7 milyondan fazla tatilciyi Türkiye’de ağırladık. Aynı zamanda Majesty oteller zincirinin de menajerliğini yaptığımız için uygun fiyata kaliteli tatil imkânı sunabiliyoruz."
V.Ö. Travel şirketi turizm sorumlusu Ali Doğan, Türkiye’ye yönelik kaliteli ürünü uygun fiyata sunmaya çalışacaklarını söyledi. Öger Türk Tur Şirketi Genel Müdürü Selim Ataş, aynı zamanda V.Ö. Travel Şirketi’nde de görev aldı. Ataş, şöyle devam etti:
"Almanya’nın tüm havaalanlarından ağırlıklı olarak tam charter uçuşlarıyla uçuyor, tanınmış havayolu şirketleriyle birlikte çalışıyoruz. Bu enerji ise her geçen gün daha fazla yolcunun bizi tercih etmesine vesile oluyor."