MERKEZİ Ankara'da bulunan ve yurt dışında 40 ayrı şubesi olan parfüm şirketi D&P, Almanya'nın Gelsenkirchen kentine bayilik açtı.
Almanya'da yaşayan işadamı Erol Yukarıbaş, ortakları Celal Ulupınar ve Tahir Müfettişoğlu ile birlikte Gelsenkirchen kentinde D&P Perfumum'un bayiliğini açtı. Çok sayıda davetlinin katıldığı D&P Perfumum'un açılışı, din görevlisi tarafından okunan dua eşliğinde gerçekleştirildi. Gelsenkirchen şehir merkezinin en işlek alışveriş caddesinde D&P Perfumum'un açılışında hazır bulunan ortaklardan Erol Yukarıbaş ve Tahir Müfettişoğlu, davetlilere ve müşterilere ürünler hakkında bilgiler verdi.
Tahir Müfettişoğlu, D&P parfüm sektöründe Türkiye sınırlarını aşarak, dünya markası olma yolunda ilerlediğini anlatırken "Böylesine bir Türk markasını, Almanya'nın tanınmış şehrine taşıdığımız için, mutluyuz, gururluyuz" diye konuştu. Erol Yukarıbaş da, şöyle dedi:
"Almanya'da yaşayan vatandaşların da tanıdığı ve Türkiye'den temin ettikleri D&P parfümlerini, biz Gelsenkirchen'e getirdik. Bu alandaki büyük açığı D&P parfümleri ile kapatacağımıza inanıyorum. Bölgemizde yaşayan parfüm kullanıcılarına hizmet vermeyi, hem de Türk markası olan D&P'yi Almanya'da tanıtmayı hedefliyoruz. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayıp açılışımıza gelen tüm dostlarımıza, teşekkür ediyorum."

FOTOĞRAFLI