LONDRA'da öldürülen Türk marketi çalışanı 50 yaşındaki Ahmet Paytak ile bu olayda yaralanan oğlu Hüseyin Paytak'ın davası sonuçlandı.
İngiliz basınının geniş ilgi gösterdiği davada, cinayet şüphelisi 28 yaşındaki Ricardo Dwyer, ömür boyu hapse mahkum oldu. İngiltere'nin başkenti Londra'da bakkal dükkanı çalışanı Türk vatandaşını öldüren, oğlunu da yaralayan şüpheli, ömür boyu hapse mahkum oldu. Kavganın ortasında kalan baba ve oğlunu vuran, 28 yaşındaki Ricardo Dwyer, bir kişiyi öldürmekten, bir kişiyi de öldürmeye teşebbüs suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Cinayet sırasında çaldığı motosikletle katile 'yardım' eden, çeteci Michael James de aynı ceza verildi.
Londra'da 22 Mart 2009 akşamı ana cadde üzerindeki 'Euro Wine' isimli süper markete yaklaşan motosikletli saldırganlar, önce dükkanın önünde sigara içen Ahmet Paytak'ı kurşunlamış, sonra da içeriye yönelerek Paytak'ın 21 yaşındaki oğlu Hüseyin'e kurşun yağdırmıştı. Üç çocuk babası Ahmet Paytak, o gün akrabasına ait markete bir günlüğüne yardıma gitmişti. 
Olaya ilişin daha önceki iddianamede Savcı Edward Brown, aslında aynı bakkal dükkanında çalışan başka bir baba ve oğlu gerçek hedef olduğunu bildirirken Paytak ve oğlunun çatışmanın ortasında kaldıklarını bildirmişti. Mahkemede, Cinayet ve Ağır Suç Masası Şefi Dedektif Müfettiş Binbaşı Joe Daly, olay gecesi kapanış saatinde dükkanının kepenklerini indirmek üzere olan Ahmet Paytak ve oğlu Hüseyin Paytak'a, çalıntı bir motorsiklet üzerinden inen bir kişinin silah ile ateş ettiğini ifade etti. Motorsikletin arkasında oturan Ricardo Dwyer'in açtığı ateş sonucu Ahmet Paytak'ın öldüğünü, oğlu Hüseyin Paytak'ın ise yaralandığını söyledi.
Cinayetten sonra kaçan saldırganlar, çaldıkları motorsikletin özellikleri nedeniyle kısa sürede yakalanıp makemeye sevk edildi. Uzun ve detaylı soruşturma sonunda, mahkemenin suçluların aleyhine sonuçlanmasından memnun olan dedektif Daly, soruşturma ekibinin katilin yakalanmasında, cinayetin aydınlatılmasındaki çabalarından dolayı kutladı. Olayda hayatını kaybeden Ahmet Paytak'ın kızı Elif Paytak da, "Babamızı haksız bir şekilde kaybedeli tam 5 yıl oldu. Babam çok iyi bir insandı, herkes tarafından sevilir ve sayılırdı. Onun ölümünden sonra dünyaya gelen kızım, dedesini fotoğraflarından tanıyor. Babamın ölümünden beri hayatımız tepe taklak oldu" dedi.