Fransa'nın başkenti Paris'teki terör saldırılarından sonra ulaşılamayan Türk asıllı Belçika vatandaşı Elif Doğan’dan acı haber geldi.

Belçika Dışişleri Bakanı Didier Reynders VRT kanalına yaptığı açıklamada, terör saldırılarında en az iki Belçika vatandaşının öldüğünü söyledi. Polislerin aileleri haberdar etme aşamasında olduğunu belirten Reynders, o yüzden de başka detay vermeyeceğini söyledi.
 
PARİS KATLİAMI ÖLEN TÜRK ELİF DOĞAN

Ancak Belçika basını, saldırılar sırasında Paris'te oldukları bilinen Milko Jozic ve Elif Doğan çiftinin yaşamını yitirdiğini bildirdi.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Belçika'nın Liege bölgesinden olan Doğan ve Jozic, dört aydır Paris'te teröristlerin kalabalığa ateş açtığı Bataclan konser salonu yakınlarında yaşıyordu. Milko Jozic'in eski eşi, arkadaşlarının çiftin yaşadıkları apartmana gittiklerini ancak evde kimsenin olmadığını söyledi.
 
La Meuse gazetesindeki haberde, Doğan'ın bu Sabah Paris'te bir toplantısı olduğu, ancak katılamadığı, Jozic'in de bu sabah Çin'e gideceği ancak check-in yaptırmadığı belirtildi.