HÜKÜMET karşıtı eylemlere destek verdiği gerekçesiyle Thai-Indian İşadamları Derneği Başkanı Satish Sehgal, sınır dışı edildi.
Cezayı değerlendiren bazı aydınlar hükümetin Hintli işadamını sınır dışı etmesinin seçimlerden kaynaklandığını ve Pheu Thai partisinin yüksek oy aldığını bu yüzden de gelecek tepkilerden artık o kadar korkmadıklarını belirtti. 
Düzeni ve barışı koruma derneği kısa süre önce hükümete Halkın Demokratik Reformu Komisyonu başkanı Suthep Thaugsuban ve yardımcılarının tutuklanması ve cezalandırılması işlemlerini hızlandırması konusunda ısrar ettiklerini bir basın toplantısında açıklamıştı. Bunun üzerinden çok da uzun zaman geçmeden Satish Sehgal hakkında sınırdışı etme kararı verildi. Sehgal protestolar zamanında platformlara konuşmacı olarak katılmış ve eylemlere aktif olarak destek olmuştu.
Hindistan doğumlu olan Satish Sehgal 55 yıldır Tayland’da yaşıyordu. “Hindistan hükümetiyle görüşmelerde hep Tayland’ın tarafını tuttum. İki ülke arasındaki ticaretin 1 milyon baht’tan (33.3 milyon dolar) 10 milyon baht’a (333 milyon dolar) çıkmasını ben sağladım. Tayland için yaptığım yardım faaliyetlerini saymama gerek bile yok. Şimdi sormak istiyorum, bunu gerçekten hak ediyor muyum?"