İNGİLİZ film oyuncusu Elizabeth Hurley’in eski sevgilisi Tom Seizemore, Hurley’in Eski ABD Başkanı Bill Clinton ile ilişki yaşadığı konusunda yalan söylediğini itiraf etti.
Seizemore, 1998 yılında, Türkiye’de 'Er Ryan’ı Kurtarmak’ (Saving Private Ryan) adıyla gösterime giren filmin Beyaz Saray’da yapılan çekimleri sırasında, ABD Başkanı Bill Clinton’un, ‘Elizabeth’i bana ayarla’ sözlerini uyuşturucu etkisi altında söylediğini belirtti. ABD medyası ile birlikte dünya medyasına yansıyan haberlerde, Tom Seizemore, ABD eski başkanlarından Bill Clinton’ın kendisine "Ben Başkomutanım. Onu bana ayarla" diyerek kendisinden Elizabeth Hurley’in telefon numarasını istediğini, Clinton’ın ısrarı üzerine telefon numarasını verdiğini söyledi.
O dönem ABD Başkanı olan Clinton’ın, Elizabeth Hurley’i telefonla arayıp, kendisini almak için özel uçağını gönderdiğini ve ikilinin 1 yıl boyunca ilişki yaşadığını öne süren Seizemore, "Elizabeth’e sordum, onunla yatmak nasıl bir şey, Hillary sorun çıkarmadı mı diye. O da bana, ‘Hayır, ayrı yataklarda yatıyorlar zaten" dedi. Yayınladığı ses kayıtlarını hatırlamadığını ve o dönem yüksek dozda uyuşturucu kullandığını belirtti.
İngiliz oyuncu Liz Hurley, Twitter mesajında Bill Clinton ile aralarında 1 yıl ilişki bulunduğu yönündeki iddiaları 'Aptalca’ diyerek reddetti, iddiayla avukatlarının ilgilendiğini belirtti.

NA(AÖ/İD)