TAYLAND'ta en koyu metal müzik gruplarından birinin lideri Samong Traisattha'yı 30 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen  Prakarn Harnphanbusakorn, suçunu itiraf etti. 
Harnphanbusakorn, Sai Mai polis karakolunda verdiği ifadesinde 36 yaşındaki ünlü şarkıcıyı 'Seytana küfür ettiği' gerekçesiyle öldürdüğünü belirtti. Sai Mai emniyet amiri Chawengsak Sinsungsud, açıklamasında şunları söyledi:
"Ünlü şarkıcı Samong şeytana inanmadığını söyleyince zanlı Prakarn sinirlenmeye başlamış ve tarıtışma büyümüş. Ardından şarkıcıyı bıçaklamış."
Mutfaktaki bıçak ile ünlü şarkıcıyı 30 yerinden bıçaklayan Prakan, polise verdiği ifadesinde şarkıcının bıçaklama girişiminde bulunduğunu o sırada kendisinin bıçağı elinden alıp 'Nefsi müdafaa' yaptığını belirtti. Prakarn Harnphanbusakorn, olayın ertesi günü avukat olan babasıyla birlikte karakola teslim oldu. Ramkhamhaeng Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi ve sıkı bir Metal Müzik dinleyicisi Prakarn Harnphanbusakorn, kendisinin Satanizme bağlı olduğunu söyledi. Samong'un tüm konserlerinde şeytan ile alay eden ve şeytanı lekeleyici kostümler ve kıyafetler giydiğini ve kendisinin bunu kaldıramadığı ifadesinde yer alan bilgiler arasında.