ALMANYA'nın Köln kentinde yapılan 'Recep İvedik 4' filminin Avrupa galasına yoğun ilgi oldu.
Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın başrolünü oynadığı Recep İvedik 4 filminin Avrupa galası Köln'de yapıldı. Filmin galasına Almanya'da yaşayan Türkler yoğun ilgi gösterdi.
Rakkas'ın organize ettiği Cinedom'daki galada filmin senaristi ve oyuncusu Şahan Gökbakar, yönetmen Togan Gökbakar ve yapımcı Emrah Çoban kırmızı halıda poz verip seyirciyi selamladılar. 6 salonda birden gösterime giren filmi izlemek isteyenler tüm salonları doldurdu. Gösterim öncesi Leverkusen futbol takımının Türk oyuncuları Şahan Gökbakar'a isminin yazılı olduğu Leverkusen forması hediye ettiler. Daha sonra alkışlar eşliğinde 4 numaralı salona giren film ekibi, filmi seyircilerle birlikte izledi. Film esnasında yapılan esprilere seyirciler kahkahalarla eşlik ettiler. Filmin sonunda ise izleyenler film ekibinin salondan çıkışını ayakta alkışladı.
Filmi izlemeye gelenlere gösterim öncesi Şahan Gökbakar, Almanca selam vererek başladığı konuşmasında, "Aranızda olmak çok güzel. Bu kadar büyük bir sevgiyle karşıladığınız için size çok teşekkür ederiz. Size buradan balkon konuşmamı yapıyorum. Sizinle birlikte biz de filmi gerçek anlamda ilk kez izlemiş olacağız. Umarım beraber çok güleriz. Salonda sizlerle birlikte kahkaha atmayı iple çekiyorum. Sizi çok seviyorum iyi ki varsınız" dedi.
Gala sonrası mikrofonlarımıza konuşan seyircilerin çoğunluğu ise serinin tüm filmlerini izlediklerini ancak bu son filmin diğerlerinden daha komik olduğunu belirterek beğenilerini dile getirdi.