BU yıl 86'ncısı düzenlenecek Oscar ödül töreni için Los Angeles'ta hazırlıklar bütün hızı ile devam ediyor. Dünyaca ünlü Hollywood Yıldızlarının Şefi olarak tanınan Wolfgang Puck, bu seneye özel bir menu hazırlamış. muhabiri, ünlü şef ile özel olarak bir araya geldi ve menu hakkında bilgi aldı. Wolfgang Puck, "Bu sene bizim Oscar'lardaki 20'nci yıldönümümüz. Bunun için çok özel bir menu hazırladık. Öncelikle 20'nci yılın anısına hazırlamış olduğumuz çok özel bir pastamız var. Bu sene menüde son 20 yıla en çok damgasını vurmuş olan yemeklerden oluşan bir çeşit hazırladık. Tavuklu pie var herkesin favorisi özellikle, Barbara Streisand, John Travolta'nın favorisidir. Kızarmış salmonumuz var, patatesli havyar var, Amerikalıların çok sevdiği peynirli makarnamız var. Bunların yanında yine değişik tadlarda olan markarna çeşitlerimiz, salatalarımız mevcut. Bazı kişiler vejeteryan olduğu için özellikle, Ellen Degeneres, Natalie Portman gibi onları da düşündük ve çok çeşitin olduğu herkezin mutlu olacağı bir menu yaptık" dedi.
"Yaptığımız çoğu yemek törenin son dakikasına kadar hazırlanıyor" diyen Wolfgang Puck, "Pazar günü mutfakta 300 ahçı , 600 tane garson ve barmen olacak. Anlıyacağınız küçük bir ordu gibiyiz, her şeyi son ana kadar çok taze bir şekilde sunmaya çalışacağız" dedi.
Wolfgang Puck, "Bu sene özel pastamız olacak, herkes ondan bir parça tadabilecek. Bunun yanında yine çok özel çikolata bölümümüz var. Genellikle davetliler ödül töreni sonrasında çok aç olabiliyorlar ve bir an evvel yemek yemek istiyorlar. Yakında İstanbul'da bir restaurant açacağız, bunun için çok heyecanlıyım. Türkler'in yemek kültürünün çok geniş olduğunu ve yemek yemeği çok sevdiklerini biliyorum. Özellikle kuzu etleriniz ve balıklarınız harika. Bakarsınız seneye Oscar partisini İstanbul'da veririz" dedi.

BT(SS) (FOTOĞRAFLI)