TÜRK Milli Tekvando Takımının önemli isimlerinden Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonu Servet Tazegül ve Alman Milli takımının şampiyon ismi Melda Akçan nikahlarının kıyılması ardından, Fürth Stadthalle'de yapılan düğünle muratlarına erdi.
Şampiyonlara yakışır düğünde Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Genel Koordinatör Ramazan Erçin ile bine yakın davetli hazır bulundu. Metin Özdemir tarafından organize edilen düğünde çiçeği burnunda çift Melda ve Servet düğün salonuna merdivenlerden müziğin ritmine uyarak  inerken davetliler tarafından uzun süre alkışlandı.  Servetin babası Beyler Tazegül, gelininin koluna girerek onları pistin ortasına getirdi. Servet, geline altın takarak, duvağını açtı ve onu alnından öptü. Daha sonra Tugay, Pınar ve Berkay’dan oluşan İngünler, orkestrasının müziği eşliğinde bir dans gösterisi yaptı. Çift daha sonra davetlilerle birlikte oturmaksızın bir saat boyunca dans etti.
Çiftin devam ettiği Nürnberg Leopard tekvando okulu öğrencileri bir gösteri yaparak genç çifte sürpriz yaptı. Geç saatlere kadar süren düğünde takı kuyrukları oluştu.

TT(AÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)