KOSOVA'da genel seçimlere sayılı günler kala Prizren'deki Türk siyasi partiler seçim çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.
Önümüzdeki pazar günü yapılacak genel seçimlere bu yıl ilk kez katılacak olan Kosovalı Türkleri'nin 3'üncü siyasi partisi konumundaki Kosova Türk Adalet Partisi (KTAP), seçim kampanyası kapsamında Türkiye Mezunları Derneği'ni (TÜMED) ziyaret etti. KTAP Şube Başkanı ve Milletvekili adayı Cemil Luma ve diğer KTAP Milletvekili adayları Türkiye Mezunları Derneğini ziyaret etti.
TÜMED Başkanı ve derneğin yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan heyete, dernek başkanı Cengiz Çesko, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çesko, TÜMED'ün tüm siyasi partilere açık olduğunu söyledi. KTAP Şubesi Başkanı ve milletvekili adayı Cemil Luma da TÜMED'in Kosova'da çok kısa bir zamanda en önemli kuruluşların başına geçtiğini anlattı. Luma, TÜMED'e sahip çıkılması gerektiğini de vurguladı. Yaklaşık 1 saat süren ziyaret kapsamında TÜMED Başkanı Cengiz Çesko, ilk kez seçimlere katılacak olan KTAP adaylarına başarı diledi.

ET(AÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)