KOSOVA Postası İcra Şefi Seydi Hoca ve PTT Genel Müdürü Osman Tural tarafından e-ticaret anlaşması imzalandı.
Posta Müdürü Seydi Hoca, e-ticaret hizmeti olarak bilinen internetten satış ile haftada 7 gün 24 saat değişik malları satın alma, aynı zamanda satma olanağı sağlayacağını, alışveriş imkanlarından şirketlerin de yararlanabileceğini söyledi. Kosova'daki şirket ve kiiler PTT aracılığıyla, Kosova Posta İdaresi'nin sunacağı on-line ticarette Türkiye ve Kosova kendi ürünlerini sergileme fırsatı bulacak. Satılan ya da satın alınan malların taşımacılığı ile Kosova Postası ilgilenecek ve bu ürünleri tüketici adresine dağıtacak. PTT Genel Müdürü Osman Tural da, şu bilgileri verdi:
"Dün bugünden, yarın da bugünden farklı olacak. Bu farklılık yalınızca yaşamımızda olan şeylerle sınırlı kalmayacak. Aynı zamanda iş ile ilgi alışkanlıkları da değiştirecek. Olası en kısa zamanda işlevliğe koyacağımız e-ticaret hizmeti, malların doğrudan Kosova’ya gelmesini ve Kosova Postası aracılığıyla dağıtılmasını mümkün kılacak. Bu da hizmetin daha hızlı, ödenecek posta ücretinin de daha düşük olmasını etkilemektedir. Kosova’nın tüm malları Türkiye pazarına ve tüm dünyaya yapılabilecektir."
Osman Tural, PTT’nin kapılarının Kosova Postasına her zaman açık olacağını ve bu işbirliğinin karşılıklı olarak gelişeceğini belirtti. Kosova Postası İcra Şefi Hoca da sunulan bu yardım için Tural’a teşekkür ederek, iki posta arasında mükemmel işbirliğinin olduğunu ve bu tecrübe değişiminin gelecekte de devam edeceğini vurguladı.

FOTOĞRAFLI