KOSOVA Türk Adalet Partisi (KTAP), seçim çalışmalarını sürdürürken verilen akşam yemeğine Genel Başkanı Arif Bütüç olmak üzere Başbakan Haşim Taçi, Başbakan Yardımcısı Harettin Kuçi, Dış İşleri Bakanı Enver Hocay, Eğitim Bakanı Rame Buya, Prizren Belediyesi Başkanı Ramadan Muya ile çok sayıda üst düzey davetli yanı sıra partililer katıldı.
Prizren’de düzenlenen akşam yemeği, KTAP yönetimi ile koalisyon orağı PDK yöneticilerinin selamlamasıyla başladı. Yaklaşık 1000 KTAP seçmeninin katıldığı yemekte, 3 Kasım tarihinde yapılacak yerel seçimler için KTAP’nin çalışmaları hakkında bilgi verildi. Yaklaşık 6 ay önce Kosova’nın 3’üncü Türk partisi olarak siyasi arenada yerini alan KTAP’nın, kısa sürede büyük başarı elde ettiği vurgusu yapıldı.Konuşmasına Türkçe "İyi akşamlar" diyerek başlayan PDK Genel Başkanı ve Başbakan Haşim Thaçi şunları söyledi:
"Ben ve partimin diğer üst düzey temsilcileri olarak sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. 3 Kasım tarihinde yerel seçimlerimiz var ve koalisyon ortağımız olan KTAP’nin gerçekleştirmiş olduğu bu başarılı seçim kampanyasından dolayı hepsini tebrik ediyorum. Bu seçimlerde de büyük başarı göstereceğimizden eminim. Biz Arnavut ve Türk halkı olarak her zaman dostuz ve dost olarak kalmaya devam edeceğiz."
Konuşmaların ardından slayt gösterisi eşliğinde kürsüye çıkan Prizren Belediyesi Meclisi adayları, davetlileri selamlayarak toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

ET(AÖ/İD)