Geçen yıl İngiltere Güzeli tacını takan Zara Holland, rol aldığı bir reality şov'da katılımcılardan biriyle kameralar karşısında birlikte olunca unvanını kaybetti.
KAMERALAR KAYITTAYKEN BİRLİKTE OLDU
20 yaşındaki Zara Holland, geçen Eylül ayında düzenlenen yarışmada 2015 ve 2016'nınİngiltere Güzeli seçildi. Genç kadın daha sonra da İngiltere'de ITV2 kanalında yayınlanan Love Island (Aşk Adası) adlı şova katıldı. Programın geçen Perşembe günü yayınlanan bölümünde Holland, diğer katılımcılardan 24 yaşındaki Alex Bowen ile kameralar kayıttayken birlikte oldu.
SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEDİ
Bölümün yayınlanmasından sonra birçok seyirci kanalı arayarak, e- posta yoluyla ya da sosyal medyadan tepkilerini dile getirdi. Holland bölümün yayınlanmasından sonrakisabah duyduğu pişmanlığı dile getirse de bu, genç kadının tacını kaybetmesini engellemedi.

TACI GERİ ALINACAK
Yarışma organizatörleri, bu olanlardan sonra Zara Holland'ı iyi bir rol model olarak destekleyemeyeceklerini söyleyerek tacının geri alınacağını duyurdu. Zara Holland'ın unvanı yarışmada ikinci olan Deone Robertson'a devredilecek.
ONLARI YAPAN SANKİ BEN DEĞİLDİM"
Holland, kameralar karşısında konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Alex ile birlikte olduğum için çok pişmanım. O akşam onları yapan sanki ben değildim" diye konuştu.