İNGİLTERE'de yayınlanan Chat dergisi, bir İngiliz kadınının ağzından 'Türk lokumu' olarak nitelendirdiği garson Mehmet Horoz ile  öyküsünü kapak konusu yaptı.
Surrey kentinde oturan 2 çocuk annesi, 60 yaşındaki Sheila Horoz, 25 yıl evlilikten sonra eşinden ayrıldı. Daha önce gittiği Marmaris’e bu kez yalnız seyahat eden Sheila Horoz, gece gittiği lokantada kendisinden 20-22 yaş küçük, garson Mehmet Horoz'un kendisini  dansa kaldırdığını ve ona aşık olduğunu anlattı. Kızı Lisa’dan 3 yaş büyük Horoz ile ertesi gün plajda elele yürüdüklerinde Türk garson Mehmet Horoz'un "Çok güzelsin" dediğini söyleyen Sheila Horoz, tüm tatilini kendisi ile geçirdiğini belirtti. Sheila Horoz, şöyle dedi:
"Birbirimizin telefonlarını aldık ama ondan bir daha haber alacağımı sanmıyordum. Çok güzel bir tatil kaçamağıydı. Vize veya paramın peşinde olacağı endişesiyle bu ilişkimi gizli tuttum."
Mehmet’i görmek için tekrar Marmaris’e giden İngiliz kadın, ilişkilerinin daha geliştiğini ve ciddileştiğini, daha sok sık sık tatil ilçesine gitmeye başladığını söyledi. Marmaris’e 8'inci gidişinin sonunda Mehmet’in "Gitme" diye ona yalvardığı söyleyen Sheila Horoz, sonunda evlendiklerini belirtti.
Kendisinden 20-22 yaş küçük Mehmet Horoz ile evlendiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Shila Horoz, "Mehmet bir barda çalışmaya başladı. Kızlarıma çok yakın. İdeal bir karı- kocayız. Yaş farkını umursamıyoruz. Çok mutlu bir sonuca ulaştım" dedi.