FRANSA'nın Poitiers kentine bağlı Naintre'de bir kadının kurutmak üzere arka bahçeye astığı iç çamaşırları tam bir yıl boyunca çalan hırsız, öfkeli kocanın film gibi operasyonuyla yakalandı.
La Nouvelle Republic'in haberine göre, Dominique adındaki bir kişi, eşinin arka bahçeye kurutmak için astığı iç çamaşırlarının son bir yıl boyunca sürekli çalınması karşısında harekete geçti. Dominique, son çare olarak bahçeye gizli kamera yerleştirdi.
Kamera görüntüleri hırsızın çarşamba ve pazar günleri bahçeye girerek çamaşırları aldığını ortaya çıkarınca, iki oğluyla birlikte hırsıza tuzak kurdu.
Aile bireyleri evin arka kapısını yarı açık bırakarak hırsızı beklemeye başladı ve hırsız sonunda ortaya çıktı. Başında şapkası ve yüzünde maske bulunan hırsız, çamaşırları çaldığı sırada babayla iki oğlu üzerine çullanarak hırsızı yakaladı, ardından da el ve ayaklarını bağlayarak polise teslim etti.
Adı gizli tutulan hırsızın aslında bir fetişist olduğu ve otomobilinin bagajında 30 iç çamaşırı daha bulunduğu belirlendi.