BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, Legia Varşova'yı 2-0 mağlup eden Trabzonspor'un futbolcularını soyunma odasında ziyaret edip, tebrik etti. Oteline giderken Legia Varşova-Trabzonspor karşılaşmasını değerlendiren Başbakan Erdoğan, "Trabzonspor, kondisyonuyla gerek dayanışmasıyla, gördüğüm kadarıyla başarılı bir futbol sergiledi" dedi.
Başbakan Erdoğan, Trabzonsporlu futbolcuları soyunma odasında ziyaret ettikten sonra Varşova'da konaklayacağı otele giderken gazetecilere Trabzonspor'un 2-0'lık galibiyetiyle sonuçlanan Legia Varşova-Trabzonspor karşılaşmasını değerlendirdi. Legia Varşova -Trabzonspor karşılaşmasının son dakikalarına yetişebildiğini söyleyen Erdoğan, stadyumun kapısına geldiklerinde arka arkaya Trabzonspor'un gollerini attığını ancak golleri görme imkanının olmadığını ifade etti. Erdoğan, Trabzonspor'un deplasmanda 2-0'lık net galibiyet almış olmasının mutluluk verici olduğunu söyledi.
Trabzonspor'un gelecek haftalarda Limasol daha sonra Lazio ile karşı karşıya geleceğini belirten Erdoğan, "Lazio maçı deplasmanda olsa da bir üst gruba çıkma noktasında sıkıntıyı atlatmış olacak. Trabzonspor, kondisyonuyla gerek dayanışmasıyla gördüğüm kadarıyla başarılı bir futbol sergilediler. Trabzonspor'un bu başarılı sürecinin artarak devamını diliyorum. Arka arkaya 5 deplasmanda galibiyeti yakaladılar bu da tabii güzel bir performans" dedi.
Maçı Polonya Başbakanı Donald Tusk ile izlediğini belirten Başbakan Erdoğan, Trabzonspor'un başta teknik kadrosu olmak üzere sporcularından malzemecilerine varıncaya kadar hepsini kutladığını söyledi. Maç sonrası soyunma odasında teknik heyet ve sporcularla görüştüğünü söyleyen Erdoğan, "Kendilerini tebrik ettim, tabii terliydiler, terleri üzerinde soğumasın istedim, sadece tebrik edip, müsaadelerini aldım" dedi.