ALMANYA'nın Dortmund kentinde, 'Anneler Günü' nedeniyle dün akşam yapılan etkinlikte kadınlar doyasıya eğlenirken, 46 yıl önce Almanya'ya gelen ve 7 çocuk annesi 63 yaşındaki Nimet Efe'ye de 'Yılın Annesi' ödülü verildi. Süheyla İnce ile Gülcan Saraçoğlu tarafından organize edilen ve Altın Köşk Düğün Salonu'nda yapılan Anneler Günü etkinliği coşkulu geçti. Tanınmış müzik grubu  'Boys Anılar'ın sahneye çıktığı programa, Dortmund ve çevresinden kadınlar yoğun ilgi gösterdi.
TEMİZLİK YAPARAK 7 ÇOCUK BÜYÜTTÜ
Kadınların doyasıya eğlendiği 'Anneler Günü' programında, 'Yılın annesi' de seçildi. Programı düzenleyen Süheyla İnce ile Gülcan Saraçoğlu, daha önce düzenledikleri  kadınlar arası toplantılarda istişare ettikleri kadınlarla yılın annesini belirlediklerini açıkladı. 46 yıl önce Almanya'ya gelen ve 7 çocuk annesi 63 yaşındaki Nimet Efe, alkışlar eşliğinde sahneye davet edilerek ödülü verildi. Nimet Efe'ye, etkinliğin sponsoru olan Duisburg Mina Kuyumcu'dan hediye edilen birer tura altın, kolye ve bileziği etkinliği organize eden Süheyla İnce ile Gülcan Saraçoğlu ve Boys Anılar'ın müzisyenleri birlikte taktim etti.
"ÇOK MUTLUYUM"
Oldukça sevinçli olduğu gözlenen Nimet Efe'ye, salonda bulunan kızları Güler Aşan, Selda Efe, Neşe Efe, Pınar Tekinbaş ve torunu Tuğçe Efe sarılarak kutladı. Kadınlar eğlencesi olduğu için eşi Mahir Efe'nin salona gelemediğini belirten ödüllü anne Nimet Efe, "Anneler Günü'nde ödüllendirilmem beni çok mutlu etti. Annelik duygusu bambaşkadır. Bunu ancak anneler anlar. Ben de buraya gelen tüm annelerin gününü kutluyorum" dedi.
Program Boys Anılar'ın müzikleriyle devam ederken, kadınlar da dans ve halaylarla doyasıya eğlendi.

TE(AÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)