- TABLOID gazetelerin Prenses Diana'nın cinayete kurban gittiği iddialarını son haftalarda sürekli manşetlere çıkartmasına rağmen, İngiliz polisi Prenses Diana Dosyası'nı bir daha açmamak üzere kapattı.

Diana'nın ölümünü şüpheli bulan gazetelerden Daily Express, bugün dosyanın hasıraltı edildiğini birinci sayfadan verirken 'Diana'nın ölümünün örtbas edilmesi oğullarının hakikati öğrenmesini durdurdu' başlığıyla verdi. Haberde, "Prens William ve Prens Harry annesinin cinayete kurban gidip gitmediğiyle ilgili hakikati hiçbir zaman öğrenemeyecekler" yorumu yapılarak, iktidarı elde tutanların olayı örtbas etmek istediğine dikkat çekildi.

Derin devletin Prenses Diana'yı SAS komandolarını kullanarak öldürdüğü iddiaları bir SAS komandosunun açıklamalarıyla İngiltere'yi ayağa kaldırmıştı. Ssotland Yard'ın birkaç haftaya kadar yaptıkları SAS komandolarıyla ilgili soruşturmalarının sonuçlarını Prenses Diana'nın çocuklarına bildireceği öğrenildi. Cinayet iddiaları Asker N olarak tanınan bir eski SAS komandosunun, Prenses Diana'yı SAS komandolarının arabayı kullanan şoförün gözünü kör edici ışık tutarak ölümüne neden olduklarını karısına söylemesiyle İngiliz bulvar gazeteleri ayaklanmıştı.

FZ(SSA)