FRANSA Cumhurbaşkanı François Hollande, yeni sevgilisi aktris Julie Gayet'le aşk kaçamakları ortaya çıkınca eski sevgili gazeteci Valerie Trierweiler'dan ayrıldığını duyurdu.
Cumhurbaşkanı Hollande, sevgilileri arasındaki aşk kulvarında süren yarışıyla ilgili son açıklamayı Fransız Haber Ajansı AFP üzerinden yaptı. Fransa'nın 1 numarası, eski sevgilisi Valerie Trierweiler'le olan ilişkisin bittiğini resmen açıkladı. Şimdi ise Fransızlar merakla yeni sevgilisi sarışın aktris Julie Gayet'in ne zaman Elysee sarayına gireceğini merak ediyor.
HOLLANDE TÜRKİYE'YE, ESKİ SEVGİLİ HİNDİSTAN'A
Fransa Cumhurbaşkanı yarın Türkiye'ye gelirken dün akşam ayrıldığını açıkladığı Valerie Trierweller Hindistan'a yardım gezisine gidiyor. Francois Hollande yarın iki günlük ziyaret için Türkiye'ye gelirken, eski hayat arkadaşının yardım gezisi olduğu için gezisini iptal etmeyerek Hindistan'ın Bombay kentine gideceği bildirildi. İngiliz TV kanalları Valerie Trierweller'in yanına yardımcılarını da alacağı ve basının Paris Match dergisinde çalışan eski Firsy Lady'i yalnız bırakmayacağını ileri sürdü. İki yıldır cumhurbaşkanı ile gizli aşk yaşadığı ortaya çıkan aktrist Julie Gayet'in (41) , haftalık Fransız dergilerinde boy boy özel fotoğrafları yayınlandı ve şöhreti arttı. François Hollande'ın First Lady'den ayrılış haberi tüm ciddi İngiliz gazetelerinin manşetinde fotoğraflı yer aldı. Fransa Cumhurbaşkanını Firsy Lady'den skandal Closer dergisinde patladıktan iki hafta sonra ivedi ayrılmasına yabancı basında yer alan haberler neden oldu. Fransız halkı cumhurbaşkanlarının görevini iyi yaptığı sürece özel hayatını karışmamayı tercih ediyor ve skandalı İngiliz basını gibi büyütmedi.

(SS)