CENEVRE'deki Birleşmiş Milletler'de her yıl geleneksel olarak yapılan kermes bu yıl da ilgi gördü.
Birleşmiş Milletler'e bağlı ülkelerin Büyükelçilerinin eşlerinin organize ettiği Kermes'e Birleşmiş Milletler Türkiye Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mehmet Ferden Çarıkçı'nın eşi Serpil Çarıkçı öncülük etti. Türkiye bu kermese üç standla katıldı, hediyelik eşya ve el yapımı eserler Türk yemeklerinden oluşan Türk mutfağı ile Dünyaca ünlü Türk kahvesi standı yer aldı.
Stantlarda misyonlarda görevli çalışanların eşleri görev aldı. Hediyelik ve el yapımı eşyaların satıldığı stantlarda, biblo, masa örtüleri ve çeşitli hediyelik eşyalar yer aldı. Yiyecek standında başta döner, kadınbudu köfte, zeytin yağlı yaprak sarması, pilav ve baklava yer aldı. Kahve standımızda da misafirlere Türk kahvesi ikram edildi.
Büyükelçi eşi  Serpil Çarıkçı, şöyle dedi:
"1972 yılından beri her yıl geleneksel olarak yapılan bu kermesin gelirinin dünyada yoksul çocuklara yardım amacı taşıdığını icabında bu yardımın Türkiye içinde yapıldığı biliniyor, bizler böyle kutsal bir görevi yaptığımız için mutluyuz, bu arada kermeste stantlarımıza büyük ilgi gösterildiğini de ifade ederim."