Almanya’nın başkenti Berlin’de Cumhurbaşkanlığı’nın bulunduğu bölgede sabah saatlerinde Passat marka bir araçta patlama meydana geldi. Polisin başlattığı geniş çaplı soruşturmada, patlamanın aracın içerisine yerleştirilmiş patlayıcının infilak etmesi sonucu meydana geldiği kaydedildi. Olayda aracın sürücüsü hayatını kaybetti.

Berlin’in Charlottenburg bölgesini Bismarck caddesinde meydana gelen patlamanın ardından bölge ikinci bir patlama olması ihtimali üzerine güvenlik çemberine alındı. Araç sahibi ve patlayıcının türü konusunda herhangi bir açıklama yapılamazken, Berlin polisi alarm durumuna geçirildi. 

Alman polisi mafya hesaplaşması üzerinde duruyor

Alman polisi, sabah saatlerine içine yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu yaşanan patlamada hayatını kaybeden sürücünün 43 yaşında olduğunu ve poliste uyuşturucu ve kavga nedeniyle kaydının bulunduğunu bildirdi.

Almanya’nın başkenti Berlin’de Cumhurbaşkanlığı’nın bulunduğu bölgede sabah saatlerinde Passat marka bir araçta patlama meydana gelmişti. Alman polisi, aracın içerisine yerleştirilmiş patlayıcının infilak etmesi sonucu meydana geldiğini doğruladı. Berlin Savcısı Martin Seitner, patlamada hayatını kaybeden sürücünün 43 yaşında olduğunu ve Berlin polisinde uyuşturucu ve kavga nedeniyle kaydının bulunduğunu bildirdi. Polisin terör olayından ziyade mafya hesaplaşması üzerinde de durulduğu belirtildi. Berlinde bomba yüklü araç patladı