BELÇİKA'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren DeBrico Grup da bu Türk firmalarından merkezi Brüksel’de bulunan, 4 şirketi bir araya toplayan DeBrico Grup Yönetim Kurulu başkanı Ali Osman Kaya, 13 yıldan bu yana inşaat sektörünün her dalında hizmet verdiklerini söyledi.
DeBrico grubun müşterilerine yeni ürünlerini tanıtmak ve onlara daha iyi hizmet vermek için düzenlediği açık kapı gününe Brüksel bölge parlamentosuna yeni seçilen Brüksel Bölge Milletvekili Şevket Temiz, Woluwe Saint Pierre Belediye Başkanı Benoit Cerexhe, Schaerbeek Belediyesi Meclis Üyesi Halis Kökten de katıldı. DeBrico Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Kaya bütün misafirleri ile yakından ilgilenerek, inşaat malzemeleri satan ve mutfak dolapları ile banyo, mutfak malzemelerinin yer aldığı Showroom’u gezdirdi. Otomatik olarak açılan mutfak dolabı kapaklarını gösterdi.
DeBrico Grup müşterilerine hem yeni ürünlerini tanıtmak, hem daha iyi hizmet verebilmek için onlara müzik eşliğinde 2 gün alışveriş yapma imkanı sağladı.
DeBrico Grup Yönetim Kurulu başkanı Ali Osman Kaya, temelden çatıya, iç dekorasyona kadar, A’dan, Z’ye hizmet verdiklerini söyledi.

ED(GE/İD) (FOTOĞRAFLI)