BODRUM'da 5 yıldızlı bir otelde şezlongta güneşlenirken başına hoparlör düşerek ağır yaralanan Stanley Burch'ün babası 32 yaşındaki Mitchell Burch, İngiliz Daily Mirror gazetesine konuşurken otelin bu olaydan dolayı hala özür dilemediğini ve polise ifade vererek otele karşı dava açacaklarını söyledi.
Mitchell olanları gazeteye şöyle anlattı:
Şezlongta oturuyorduk. Birden otelin balkonunundaki hoparlör oğlumun başına düştü. Büyük bir hoparlördü. En azından 1 metre uzunluğundaydı. Oğlumun başında büyük kesik oluştu. Dehşet vericiydi. Orada polise ifade verdik. Otele dava açmayı düşünüyoruz."
Mitchell, tatil paketi şirketi Thomson Holidays'e de dava açmayı düşündüklerini belirtti. Arkadaşlarının desteğinden dolayı çok memnuniyet duyduğunu söyleyen Burch, evlerine döndükten sonra Stanley'in iyileşmesine odaklandıklarını ve oğullarının tamamen iyileşmesini beklediklerini belirtti. Baba Mitchell, oğlunun bu süreçte çok güçlü olduğunu da sözlerine ekledi. Ailenin beyin yaralanmaları davalarında uzman avukatı Mark Gore, bu kazanın Stanley'de kalıcı bir hasar bırakıp bırakmayacağı konusunda konuşmanın çok erken olduğunu söyledi. Gore, olay hala tüm yönleri ile araştırılıyor. Küçük bir çocuğun kafa yaralanması geçirdiği kötü bir kaza. Aileye bu konuda yardımcı olacağım diye konuştu. Geçtiğimiz 12 Haziran'da yaşanan olayda, 3 yaşındaki Stanley Burch, güneşlenmek için havuz başındaki şezlonga uzanmış ve bu sırada başına, otelin balkonundan 8 metre yükseklikten, 6 kilogram ağırlığındaki hoparlör düştü.
Ağır yaralanan Stanley Burch, ambulans ile özel bir hastaneye kaldırıldı. 10 gün yoğun bakımda kalan 3 yaşındaki Stanley Burch, durumu iyiye gidince ambulans uçak ile İngiltere'deki bir hastaneye sevk edildi. İngiltere'nin Kent şehrine bağlı Rainham kasabasında yaşayan ailenin 3 yaşındaki oğullarının tedavisi halen İngiltere'de sürüyor.

FOTOĞRAFLI