BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, Finlandiya temaslarını tamamlayarak bugün İsveç'e geçti. Başbakan Erdoğan, bu akşam Polonya'nın başkenti Varşova'ya geçecek.
İsveç'teki resmi temaslarına başlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, mevkidaşı Fredrik Reinfeldt ile bir araya geldi. Basın mensuplarına poz veren iki lider daha sonra baş başa görüşmeye geçti. Görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek.
TRABZONSPOR DA VARŞOVA'DA 
Başbakan Erdoğan'ın Polonya'nın başkenti Varşova'ya geçeceğ saatlerde UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek Türk temsilcisi Trabzonspor da aynı şehirde zorlu bir maça çıkacak. Bu nedenle Erdoğan ve heyetinin İsveç programı kısa tutuldu. Heyette yer alan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın özel doktoru ve aynı zamanda koyu bir Trabzonspor taraftarı olan Cevdet Erdöl'ün özel girişimleriyle Erdoğan ve heyeti için bilet bulundu. Başbakan Erdoğan, kendisine eşlik eden bakanlar ve Türk İşadamları heyetinin, Polonya temaslarına başlamadan önce Trabzonspor'u izlemesi bekleniyor.
Trabzonspor tafilesi, maç ardından Ankara'ya hareket ederken; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve heyeti Trabzonspor kafilesinin ayrılacağı otele yerleşecek. Başbakan Erdoğan yarın Polonya'da temaslarda bulunacak. Erdoğan Türk - Polonya İş Forumuna katılacak. Erdoğan ve beraberindekilerin yarın gece  İstanbul'a hareket etmesi bekleniyor.