HOLLYWOOD'un en önemli kadın yıldızlarından Angelina Jolie'nin, şeytani kötülük kraliçesini canlandırdığı 'Maleficent' filminde, Jolie ve Pitt çiftinin en küçük kızları Vivivenne Jolie Pitt de rol aldı.
Sinemaseverlerin Tomb Raider ve Mr. and Mrs. Smith gibi aksiyon filmlerine alışık olduğu Angelina Jolie, bu kez bambaşka rolle izleyici karşısına çıkıyor.
30 Mayıs’ta gösterime girecek filmde, Angelina Jolie şeytani boynuzları, gözüne takılan korkutucu lensler ve protez elmacık kemikleri ile korkunç bir görüntü içerisinde görünüyor. Jolie, filmde 5 yaşındaki kızı Vivien’in rol almasını da, "Öteki çocuklar benden korktular, yanıma yaklaşmadılar. Tek korkmayan Vivien oldu benden. O yüzden de tek seçeneğimiz oldu" diye açıklıyor. Maleficent’in tanıtım filminde, "Bu dünyada şeytan var, nefret var, intikam var" diyen Jolie filmdeki rolünü özetliyor.
Disney Pixar'ın çizgi filmlerinden animasyona dönüştürülen Uyuyan Güzel hikâyesindeki kötü karakteri canlandırarak oyunculuk kariyerinde yeni bir deneyim yaşamak isteyen Angelina Jolie filmde küçük kızı Vivienne ile birlikte sahnede yer alıyor. Vivien Jolie-Pitt’in, Uyuyan Güzel filmindeki Princess Aurora'nın küçüklüğünü canlandırıyor.

NA(SS) (FOTOĞRAFLI)