Karabağlar'da sokak sokak gezmeye devam eden AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan Esentepe Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ziyarette yolu olmayan bir evden çıkan vatandaş yardım istedi.
Evinde elektrik dahi olmadığını söyleyen vatandaş, “2014 yılının Türkiye'sinde Karabağlar'da elektriği olmayan evde yaşıyoruz. Yıllarca belediyeye giderek sorunlarımızı bildirdik. Bırakın sorunumuzu çözmeyi, daha çok sorunla karşılaştık” diye yakındı.
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan ise, “Biz sorun üretmeye değil sorunlarınızı çözmek için bu göreve talip olduk. Seçildiğimizde de hiç kuşkunuz olmasın biz yine sokaklarda olacağız. Sizleri dinleyeceğiz, isteklerinizi öğrenip projeler geliştirerek Karbağlar'ı hep birlikte İzmir'in göz bebeği yapacağız. Bu yolda İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Binali Yıldırım'a da desteğinizi esirgemeyin. Biz bir takımız. Binali Bey ile birlikte çalışırsak sizlerin ve çocuklarınızın geleceği daha güzel olacak. İzmir Büyükşehir olduğunun farkına varacak” ifadelerini kullandı.
İZMİR ()
foto