DEMRE ilçe yöneticileri ile Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Nakliyeciler Odası'nın Ahmet Özen başkanlığındaki yeni yönetimi akşam yemeğinde bir araya geldi.

İpek Restoran'da düzenlenen yemeğe Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı ve Ak Parti'nin adayı Süleyman Topçu, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hasan Erdoğan, Emniyet Müdürü Soner Yalım, CHP İlçe Başkanı Selçuk Çetin, CHP belediye başkan adayı Yusuf Kapar, MHP İlçe Başkanı Alim Atabey, MHP belediye başkan adayı Ali Yıldırım, Saadet Partisi belediye başkan adayı Ali Kıtır ile oda yöneticileri ve üyeler katıldı.

Demre Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özen, yemekte yaptığı konuşmada "İkinci kez Demre esnafının güvenoyunu alarak dört yıllığına göreve geldik. Amacımız, Demre esnafının sorunlarına ilçe yönetimi ile beraber çözümler üretmek" dedi. Kaymakam Yusuf İzzet Karaman da "Esnaf olmadan toplum olmaz. Esnaf toplumun temel direklerinden biridir. Bu nedenle oda yönetimi ile beraber sorunların çözümüne katkı sağlayacağız. Yeni yönetime kapımız her zaman açık olacak" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)