Dermatoloji Uzmanı Dr. Oya Aydın Alsancak Gökdemir Medical Center’da açtığı yeni kliniğinde hasta kabulüne başladı.
Dr. Oya Aydın'ın klinğinin açılışına CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam ile Eşi Münire Susam, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Türkegül Kocaoğlu, tıp camiasından bir çok isim ve çok sayıda davetli katıldı.
Misafirlerini kapıda karşılayan ve tek tek ilgilenen Dr. Oya Aydın açılışa gelen davetlilere kliniği hakkında bilgiler verdi. Açılışta konuşan CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam “Oya Hanım'ın bugün yeni mekanında yeni bir heyecanla yeni bir iş yeri açmasının mutluluğunu paylaşıyoruz. Gerçekten yıllardır bizim ailecek hem hastası olarak hem de dostu olarak takdir ettiğimiz bir arkadaşımız. Yeni kliniğinin Oya Hanım'a, ailesine ve İzmir Halkına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Eşi Türkegül Kocaoğlu “Oya Hanım benim meslektaşım. İzmir'de dermatoloji alanında tanıdığım önemli bir doktor. Yeni açtığı kliniğinde kendisine başarılar diliyorum” dedi.
Kliniği hakkında davetlilere bilgiler veren Dermatoloji Uzmanı Dr. Oya Aydın Tüm deri ve zührevi hastalıklarının tanı ve tedavilerinin yanı sıra kliniğinde leke tedavisi, fraksiyonel lazer, botox, dolgu uygulamaları, prp (platelet rich plasma), peeling uygulamaları, mezoterapi, mezolıftıng, saç mezoterapisi, lazerle iz ve cilt yenileme tedavisi, lazerle çatlak tedavisi, selülit tedavisi, güncel cilt bakımlarını gerçekleştirdiklerini belirtti.
Son zamanlarda dermatolojinin ilgi alanlarından birinin kozmetik dermatoloji olduğunu belirten Uzman Doktor Oya Aydın, “Kozmetik ile ilgili yapılan ve cerrahi olmayan girişimlerde bizim alanımızda. Bu girişimleri dermatoloji kliniğimizde hastalarımıza uygulayabiliyoruz. Hem deri hastalıkları tanı ve tedavisiyle ilgileniyoruz, hem de kozmetik dermatoloji ile ilgili uygulamaları gerçekleştiriyoruz” dedi.
İZMİR ()
foto