CHP Parti Meclisi tarafından Muratpaşa Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan, sonrasında yaşanan süreçte ise adaylığı Ümit Uysal'a devreden CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen, kırgın olmadığını kaydetti.

Sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında konuya ilgişkin açıklama yayımlayan Yeğen, şöyle dedi:

"Adaylık başvurum bulunmadığı halde Genel Merkezimiz tarafından Muratpaşa Belediye Başkan adayı olarak gösterildim. Onur ve gurur duydum. Ancak güçlü parti bağım, parti disiplinine, kültürüne verdiğim değer ve en önemlisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na olan sonsuz güven ve bağlılığım gereği adaylığımı sona erdirdim."

"Öncelikle Muratpaşa Belediye başkan adayı olan değerli yol arkadaşım Ümit Uysal'a başarılar diliyorum.

Süreç boyunca güçlü bir kadın vardı yanıbaşımda. Var gücüyle bana destek olan, Kadın Kolları Genel Başkanım Hilal Dokuzcan. Biliyoruz ki bize daha çok ve güzel yollar açacak. Cesur yürekli başkanımızı çok seviyoruz."

"Her an yanımızda olan, varlıklarıyla, sesleriyle bize güç veren kadın- erkek güzel dostlarımıza da sonsuz teşekkürler. Meğer çalışırken ne çok yol almışız. Biz hiçbir kırgınlık duymadan yine çalışmaya devam edeceğiz. Kadınlar yanyana sevgiyi ve umudu örgütleyerek, daha çok ama çok başarılara imza atacağız." (FOTOĞRAFLI)