MUĞLA Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nün, “Hareketli Salma İl Yarışı 1’inci Ayak Yalıkavak Optimist ve Laser Yarışları' yapıldı.
Palmarina Yalıkavak, Yalıkavak Belediyesi ve Yalıkavak Yelken Kulübü’nün katkılarıyla, Muğla Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından, düzenlenen yarışlara toplamda 7 takım ve 53 sporcu katıldı. Yelkenciler 6 branşta yapılan yarışlarda 1’inci olabilmek için mücadele etti.
Yarışların sonunda laser genel sınıfında Fethiye Yelken Kulübü sporcusu Şeref Ünlü, laser junior sınıfında Göcek Yelken Kulübü sporcusu Bartu Korkut, laser kızlar sınıfında Era Yelken Kulübü sporcusu Nigarnur Özdoğan, optimist genel sınıfında Era Yelken Kulübü sporcusu Osman Şanlı, optimist kızlarda Yalıkavak Yelken Kulübü sporcusu Zehra Günaydın ve optimist junior sınıfında Turgutreis Yelken Kulübü sporcusu Umut Kartal 1’inci oldu.
Sporculara madalyalarını Palmarina Genel Müdür Yardımcısı Efe Karakaplan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Uzmanı ve Muğla Yelken İl Temsilcisi Mutlu Uzun verdi.
Nilüfer KANDIRMIŞ / BODRUM, () Foto